gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

ССК одржаа состанок со делегација на Семенарската Асоцијација на Србија

Претседателот на Агро комората, Огнен Оровчанец и извршниот директор на Сојузот на стопански комори, Александар Зарков, одржаа состанок со делегација на Семенарската Асоцијација на Србија.

На состанокот се водеше дискусија за условите за семепроизводство во Македонија и Србија, соработката на компаниите од двете земји, следење на европска регулатива во областа, како и отстранување на бариерите за зголемување на трговијата.

Прочитано 917 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не