gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на саем во Турција "FOOD TECH EURASIA" и "EURASIA PACKAGING"

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со АДОНИС ГРУП Ве информира за можноста за учество на:

  • 14-ти Интернационален Саем за храна и пијалоци - FOOD TECH EURASIA, кој ќе се одржи во период од 23.10-26.10.2019 година во Истанбул. 

На саемот  посетителите ќе имаат можност да видат:

- Машини за производство на пијалоци и течна храна, системи за стерилизација,индустриски мешалки итн.

На следниот линк можете да го превземете пријавениот лист за посета на саемот, a Вашето присуство можете да го пријавите најдоцна до 09.10.2019 година.

  • 25-ти Интернационален  Саем за пакување - EURASIA PACKAGING кој ќе се одржи во период од 23.10-26.10.2019 година во Истанбул. 

На саемот   посетителите ќе имаат можност да видат:

- Пакување од стакло, пакување од дрво (од хартија, од метал, од пластика), помошни материјали за пакување, хемикалија за пакување, машини за пакување, машини за печатење.

На следниот линк можете да го превземете пријавениот лист за посета на саемот, a Вашето присуство можете да го пријавите најдоцна до 09.10.2019 година.

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со АДОНИС ГРУП Ви овозможува бесплатно хотелско сместување во хотели со 4 или 5 звезди за двата саеми, а патните трошоци се обврска на компанијата. Саемот може да го посетат само двaјца посетители од една кoмпанија.


За сите дополнителни информации Ве молиме контактирајте не на телефон: 02 30 91 440 или на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Прочитано 644 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не