gb  german  turkey  china  japan  italy  alb  serbia  france  UAE                                       

Покана за учество на промоција на туристичка понуда на Црна Гора

Сојуз на стопански комори на Македонија во соработка со Амбасадата на Црна Гора во Република Северна Македонија и Туристичката организација Тиват, Националната туристичка организација на Црна Гора и локалните туристички организации на Херцег Нови, Будва, Бар и Улци Ве поканува на промоција на туристичка понуда на Црна Гора, 1 јуни 2019 година (сабота) во 11:00 часот.

Промоцијата на туристичката понуда на Црна Гора ќе биде претставена во сабота, 1 јуни, на плоштад Македонија - спроти ресторан Пелистер, во период 11:00 15:00 часот.


Црногорските крајбрежни градови Тиват, Херцег Нови, Будва, Бар и Улцин ќе ја претстават својата понуда за летната сезона пред  граѓаните на Скопје. Презентацијата ќе биде проследена со забавна музичка програма, како и аниматор на штули кои ќе ги забавуваат најмладите посетители.
 
Ќе ни претставува особена чест да ја посетите оваа презентација, да ја разгледате богатата туристичка понуда, која можеби ќе ве привлечат својот летен одмор да го поминете на „Ваше море“.

Прочитано 899 пати

Од Претседателот

Да бидеме лидер и глас на бизнис заедницата, подржувач на економскиот раст на членовите на комората. Заедно да придонесеме за економската стабилност на Македонија и партнерски забрзано да се движиме напред во нова декада на наше успешно работење.

Арсовска Данелa

Интернационална мрежа

F46DCE922CC1E446A2D47D87A78FE9A1

D234AF1A2FFA9C4197F508DA3F41A889

Контакт

 info @chamber.mk
  +389.2.3091440
  +389.2.3091440
  Црвена Скопска Општина бр.10

Следете не